Ghidul pe care TREBUIE sa il citeasca orice jurist!

"Enciclopedia Juridica. Ghidul juristului eficient"!
Ofera solutii impecabile pentru sute de situatii litigioase
intalnite frecvent in practica!

Stimate coleg jurist,
 
De mult nu am mai citit cu atata interes o lucrare de specialitate.
Enciclopedia Juridica m-a atras de la primele pagini gratie unui element de natura practica si cu o utilitate extraordinara: spetele rezolvate.
 
Da, Enciclopedia Juridica abunda in spete rezolvate ce abordeaza situatii reale si care iti starnesc imediat curiozitatea: “Oare cum se rezolva litigiul acesta? Cum trebuie abordat? Ce spune Codul civil in problema aceasta?” 
 
Din acest motiv, lucrarea constituie o lectura super-interesanta inclusiv pentru nespecialisti, prin simplul fapt ca iti arata care este solutia in cazul X sau Y si ce asteptari trebuie sa ai in instanta. Repet, cazurile sunt reale si au ca subiect situatii dintre cele mai diverse, exact genul de situatii cu care se confrunta zi de zi un jurist.
 
Dar, asa cum vei vedea mai jos, lucrarea este de fapt mult mai cuprinzatoare si, implicit, mult mai utila. Te rugam sa citesti in continuare.

Marile avantaje pe care ti le ofera “Enciclopedia Juridica”!
 
Am vorbit mai inainte de spetele rezolvate pe care le gasesti in Enciclopedia Juridica.
Dar lucrarea este in realitate un adevarat ghid care iti prezinta si iti explica impecabil nu numai spete, ci si cele mai importante si mai des intalnite actiuni in justitite. Actiuni care constituie exact “painea” unui jurist.
 
Citesti aceasta lucrare si afli exact cum sa gestionezi aceste actiuni, ce proceduri trebuie sa urmezi, ce articole de lege aplici, cu lamuriri complete structurate pe elementele esentiale:
 
 natura juridica a actiunii
 calitatea procesuala
 obiectul actiunii
 temeiul de fapt si de drept
 mijloacele de proba
 instanta competenta 
 
Avantajele tale sunt evidente:
 
1. intelegi si aplici corect dispozitiile Codului civil;
2. economisesti timp pentru identificarea temeiului de drept
3. iti reprezinti cu profesionalism clientii
 
Enciclopedia Juridica te imbogateste in doar cateva sute de pagini cu experienta unor ani intregi de activitate in instantele de judecata. E suficient sa parcurgi sumarul prezentat in coloana alaturata si te vei convinge ca ea iti ofera o baza solida pentru o cariera frumoasa in domeniul juridic.

In ce fel iti este utila “Enciclopedia Juridica”?
 
A. Ai acces la numeroase spete rezolvate

Parcurge, te rog, spetele enumerate in continuare.
Ele se refera la situatii frecvent intalnite in practica, iar solutiile lor iti asigura instantaneu experienta si o siguranta profesionala solida ori de cate ori te vei confrunta cu situatii asemanatoare.
 
 Speta nr. 1
“Am fost implicat intr-un accident auto produs din neatentia celuilalt conducator auto, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma accidentului, autoturismul in care ma aflam a fost grav avariat, astfel incat nu a mai putut fi reparat. Soferul nu a fost acuzat decat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Cum pot obtine despagubiri?”
 
 Speta nr. 2
“Intre doua parti au loc negocieri, insa nu se ajunge la un acord si, prin urmare, contractul nu se incheie. In timpul negocierii, una dintre parti a furnizat informatii confidentiale crezand ca se va incheia contractul. Se poate considera ca nu a existat buna-credinta din partea celui care a primit informatiile confidentiale si apoi nu a semnat contractul?”
 
 Speta nr. 3
“Cumparatorul unui teren este chemat in judecata de o terta persoana pentru revendicarea unei suprafete din terenul pe care l-a cumparat, invocandu-se un titlu de proprietate. Cumparatorul pierde procesul si, ca urmare, ramane cu o suprafata de teren mai mica decat aceea pe care a cumparat-o. De la cine va obtine restituirea pretului?”
 
 Speta nr. 4
“Suntem o societate comerciala care a efectuat un transport de produse de la o alta societate comerciala. Destinatarul a refuzat insa preluarea acestora, astfel ca l-am instiintat pe expeditor si, deoarece nu ne-a dat un raspuns imediat, i-am returnat produsele. Mentionam ca erau produse perisabile. Avem dreptul la acelasi pret pentru returnare ca si pentru transportul efectuat initial?”
 
 Speta nr. 5
“Se poate presupune ca un mostenitor poate dispune printr-un contract de vanzare-cumparare de intreaga masa succesorala, urmand sa-i despagubeasca pe ceilalti mostenitori?”
 
Sunt peste 75 de astfel de spete in Enciclopedia Juridica, solutionate impecabil, cu temeiuri legale si comentari care ajuta la intelegerea perfecta a rezolvarii oferite.

B. Beneficiezi de definitii, explicatii si temeiuri legale 
Enciclopedia Juridica iti asigura baza teoretica privind toate aspectele de care te lovesti pe teren, atunci cand gestionezi o speta specifica. Gasesti aici prezentari esentiale ale unor elemente de Drept civil si comercial, Dreptul muncii, Dreptul familiei, Dreptul procesual civil.

Lucrarea contine informatii extrem de utile despre: 
 gestiunea de afaceri, nulitatea contractului 
 revocarea unei donatii 
 contractul de comodat 
 imprumutul garantat cu ipoteca 
 partajul 
 regulamentul intern 
 divortul
 pensia alimentara 
 contestarea procesului-verbal de contraventie etc. Sunt sute de astfel de subiecte.
"M-am confruntat la un moment dat cu o speta mai complexa, legata de confuzia intre un contract de comodat si unul de inchiriere. Am fost extrem de placut surprins cand am gasit in Enciclopedie o speta perfect similara, rezolvata ca la carte. Am parcurs apoi rapid sumarul lucrarii, m-a impresionat vastitatea domeniilor pe care le-ati abordat si pentru care oferiti solutii. (...) Lucrarea are caracter practic 100%!"

Marian M.
Marian M., consilier juridic, BucurestiComanda chiar acum “Enciclopedia Juridica”!
Te vei felicita pentru decizia ta!
 
Iti recomand aceasta lucrare cu toata caldura, in calitate de coleg de breasla!
Vei fi captivat de la primele pagini! Vei fi impresionat de claritatea cu care iti sunt prezentate informatii esentiale, vei fi incantat de utilitatea acestora, vei remarca imediat profesionalismul si experienta practica a colectivului de autori! Este intr-adevar o lucrare pentru juristi!
 
 
Cu sinceritate,
 
Florin Marius Popa
Jurist compania Alpex Group, Bucuresti
 
 
Pretul lucrarii: 147 de lei+TVA
Livrare: prin curier
Plata: in momentul livrarii
Garantie: 30 de zile, timp in care lucrarea poate fi returnata, cu inapoierea prompta a sumei achitate
Bonus: cumparatorii Enciclopediei Juridice pot consulta lucrarea GRATUIT pe platforma www.rsonline.ro, pe baza de username si parola pe care le primesc odata cu lucrarea.

Inregistrati comanda dvs. in FORMULARUL DE MAI JOS!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Doar in luna iunie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Descopera acum marile avantaje pe care ti le ofera Enciclopedia Juridica!

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.